BES – Hulsel 2-1

BES 1 – Hulsel 1  Uitslag: 2-1

In deze wedstrijd werden er niet veel kansen gecreëerd. BES begon sterk, in tegenstelling tot vorige week, en het stond na 4 min op ‘n 1-0 voorsprong. Een verre uittrap van Doelman Stijn Habraken bereikte Bart Winters. Deze kapte zijn tegenstander uit en liet de doelman van Hulsel kansloos, 1-0. Gedurende de eerste helft gebeurde er verder weinig. Slechts een wapenfeit van Hulsel. René vd Heijden schoot van ver over het doel. Net voor de rust een uitgelezen mogelijkheid om de voorsprong te vergroten. Een voorzet van Mark de Groot bereikte Ruud Nijssen. Zijn intikkertje werd door een verdediger ternauwernood corner getikt.

Derhalve een 1-0 ruststand.

In de 2e helft een aanvallender BES. Op een schot van Jordy Bukkems kon de doelman van Hulsel de bal alleen terug stompen. De bal caramboleerde net over de inlopende Bart Winters. In de 62e min miste Jeroen Evers maar net de bal, bij een corner van BES. Een min later kwam BES op 2-0. Een voorzet van Bart Winters werd door de doelman van Hulsel bij de 1e paal voor het doel getikt. Mark de Groot had alle vrijheid om de bal binnen te tikken. 4 Min later had BES de voorsprong kunnen vergroten. Bart Winters kapte zijn tegenstander uit en schoot vervolgens op de 1e paal. Nog dezelfde minuut, wist Hulsel de aansluiting te maken. Op een voorzet van Tom Roest, kreeg Stein van Rooy voor het doel alle ruimte om de bal binnen te tikken, 2-1. Hierna kreeg BES nog enkele kansen om de score uit te breiden. Hulsel daarentegen kreeg niet een mogelijkheid meer. Dus was de eindtand van 2-1 terecht te noemen.

In verband met problemen met de gesteldheid van het hoofdveld van BES wordt dit veld morgen opnieuw door gezaaid. BES zal daarom een verzoek doen aan de KNVB om voorlopig de eerste 2 thuiswedstrijden van het 1e elftal om te zetten in een uitwedstrijd. Dit zou tot gevolgen hebben dat op zondag 4 okt de wedstrijd BES 1 – SDO’39 1 in Lage Mierde gespeeld gaat worden en vervolgens de wedstrijd BES 1 – DOSKO’32 1 op 18 oktober in Duizel. Het veld heeft dan een maand de tijd om te herstellen. Bericht hierover volgt deze week.