BES – De Raven uitslag: 2-1

Door deze overwinning maakt BES ook na zondag, met een 2-1 overwinning op De Raven, nog steeds aanspraak op het kampioenschap in de vierde klasse G (Zuid I).

Vanaf het eerste fluitsignaal van de jeugdige scheidsrechter Roks was er sprake van een echte derby met heel veel strijd. In de 8ste minuut werd het plotsklaps 1-0. Robin Smets speelde zich behendig vrij en schoof de bal in de uiterste hoek, net buiten bereik van doelman Melvin Rombouts. BES bleef in het restant van de eerste helft de bovenliggende partij, maar veel kansen waren er niet te noteren. Aan de andere kant werd doelman Robert van der Palen van BES ook niet getest.

Na rust drukte De Raven BES wat meer terug, maar wederom bleven grote mogelijkheden uit. De thuisploeg werd gedwongen te counteren en deed dat na een uur spelen met succes. Een lage voorzet van Mark Balmer werd door De Raven-verdediger Sam van den Enden in het eigen doel gegleden, 2-0.

Zo’n tien minuten voor tijd bracht Gijs Wuijts namens De Raven de spanning terug, door uit een vrije trap de 2-1 tegen de touwen te koppen. Daar bleef het bij.

Opstellingen:

BES: 1. Robert van der Palen, 2. Jeroen Evers, 3. Twan Bogers, 4. John v.d. Ven, 5. Ruud Maas (13. Stijn Umans), 6. Robin Smets, 7. Mark Balmer (14. Mark Gerrits), 8. Daan Bartels, 9. Rick Schoofs (12. Martijn Toonders), 10. Bart Winters, 11. Maikel van de Honing.

De Raven: 1. Melvin Rombouts, 2. Sam v.d. Enden, 3. Rob van Schijndel, 4. Stephan Frencken, 5. Ricardo Rombouts, 6. John van Herk, 7. Niels Peeters, 8. Ricardo Daris (12. Stijn Clemens), 9. Tom Simon, 10. Gijs Wuijts, 11. Jasper Sint.