BES – HMVV 2-3

BES 1 – HMVV 1  Uitslag: 2-3

Na een 1-1 ruststand tussen BES en HMVV, een wedstrijd uit de 4e klasse H, werd het uiteindelijk 2-3.

Na een gelijk opgaande start, was het al duidelijk, dat er meer dreiging uit ging van de aanvallers van HMVV. BES had het hier moeilijk mee en kreeg al vrij vlot een gele prent voorgeschoteld van de scheidsrechter uit Hapert die de wedstrijd niet aanvoelde.
In de 32e min kwam BES toch op voorsprong omdat het, het beste spel had. Na een steekbal van Robin Smets op Maikel vd Honing, gaf deze uitstekend voor op Bart Winters, die de 1-0 binnen tikte.
In de 42e min kwam HMVV langszij. Uit een corner wist Pieter Michelbrink de gelijkmaker binnen te werken. Derhalve een 1-1 ruststand.
Nadat BES enkele wissels doorgevoerd had, omdat het bij BES niet liep, maakte Robin Smets in de 65e min een overtreding binnen de 16, derhalve een penalty.
Pieter Michelbrink wist dit buitenkansje te benutten en bracht HMVV op een 1-2 voorsprong. BES had het lastig met de strijdwijze van de tegenstander en de spelers van BES raakten steeds meer gefrustreerd.
Na 2 schlemielige rode kaarten door de scheidsrechter voor Maikel van der Honing en Jeroen Evers, kwam BES met 9 man te staan.
3 Min voor tijd kwam BES met 9 man, toch weer gelijk. Na een handsbal kreeg BES een penalty. Mathew Evers wist deze te benutten, 2-2. BES dacht het puntje toch binnen gehaald te hebben.
Diep in blessuretijd wist HMVV echter uit een vrije trap, die door Pieter Michelbrink werd binnen gekopt, alsnog de overwinning binnen te halen.
Des al niettemin een nederlaag, die de spelers van BES volledig aan zich zelf te wijten hadden.
Nu is het zaak om de komende weken de kopjes weer de zelfde richting op te krijgen om weer resultaten te gaan behalen.