BES start vanaf seizoen ’16 – ’17 met F1 !!

Nadat vv BES het afgelopen seizoen genoodzaakt was om de competitie te starten zonder deelnemende jeugdteams, ivm het ontbreken van voldoende jeugdleden, hebben de ouders van de mini’s de koppen bij elkaar gestoken en besloten om het volgend seizoen wederom met een F-team te gaan starten. De ouders van het huidige mini-team zijn van mening dat elk kind in Borkel en Schaft, in de gelegenheid moet zijn, om in het eigen dorp te kunnen voetballen.

Door dit initiatief, bestaat de mogelijkheid, dat  vv BES de komende 4 jaren met minimaal één jeugdteam aan de competitie kan deelnemen.

Van het huidige mini-team gaan er 7 spelers over naar een F-team. Dit is niet erg veel voor een team welk de wedstrijden  met 7 spelers dient te spelen, maar de hoop is aanwezig, dat er zich nog enkele kinderen geboren in 2008 of 2009 aan zullen melden. De ouders hebben toegezegd dat hun kinderen gedurende de najaar competitie er elke week zullen zijn. Tegen de winterstop wordt er geëvalueerd.

Na deze 4 jaren, moeten er kinderen ivm hun leeftijd over naar een D-team welk met 11 spelers dient te gaan spelen. Of dit mogelijk is, zullen we tegen die tijd bekijken.

Het bestuur van vv BES is zeer verheugd met dit initiatief en willen de ouders hier heel hartelijk voor bedanken. Ondanks de negatieve berichten van de laatste tijd, schijnt er voor vv BES weer licht aan de horizon.

Kinderen geboren in 2010 of 2011 kunnen zich ook aanmelden zij zijn van harte welkom om in het mini team te komen voetballen. Aanmelden kan via info@vvbes.nl

De trainingen voor de jeugd van vv BES zijn op woensdagavond van 18.00 tot 19.00u.