Braakhuizen – BES uitslag: 7 – 0

De toon van de wedstrijd werd reeds in de 1e minuut gezet, waardoor BES meteen een verloren wedstrijd speelde. Het was Twan Bogers die in het centrum een breedtepass in de voeten van  Robbie van Hoof speelde. Hij wist hier wel raad mee en zette de 1 -0 op het scorebord. Hierna hadden de jongens van BES enige tijd nodig om bij zichzelf orde op zaken te stellen wat met kunst en vliegwerk redelijk lukte. Na bijna een half uur spelen was het Ralf van Beek die middels een combinatie recht door het midden van de verdediging  de 2 -0 liet aantekenen. Na ongeveer 40 minuten spelen werd een dieptepass van Braakhuizen buiten het strafschopgebied door doelman Robert van de Palen met de hand gekeerd waardoor hij met rood het veld kon verlaten. Jurgen Pinckers moest hierdoor David da Silva wisselen om Nick Tummers als doelman in te laten vallen. De rust brak aan met een 2 -0 voorsprong. De ploeg uit Borkel en Schaft wist door de ontwikkelingen in de eerste helft en het goed veldspel van Braakhuizen dat het een zeer moeilijke middag zou worden. De 2e helft was het eenrichtingsverkeer richting het doel van Nick Tummers, die zich met verve weerde. Ondanks zijn verweer werd het uiteindelijk 7-0 voor Braakhuizen door doelpunten van Romano ter Linden (2x), Anthony de Haan (2x) en Ibrahim Sanatci. Intussen wisselde de beide trainers zonder dat dit verandering in het spelbeeld teweeg bracht. Voor de mannen uit Borkel het Schaft is het zaak om alle scherven bijeen te rapen en weer als een compacte groep te gaan acteren.

Opstellingen:

Braakhuizen:  23. Youri van Tilburg, 2. Robin Sweegers, 3. Gerald van Veen (8. Rob Scheenloop), 5. Tolga Ozkan, 6. Teun de Wit, 7. Ralf van Beek, 10. Myron Jourdain, 11. Mike de Meij (14. Ibrahim Sanatci), 12. Romano ter Linden, 17. Robbie van Hoof, 20. Anthony de Haan.

BES: 1. Robert v.d. Palen, 3. Sander van Kessel ( 11. Bart Winters), 4. Twan Bogers, , 6. Jeroen Evers, 7. Mark Balmer, 8. Robin Smets, 9. Rick Schoofs, 10. Maikel v.d. Honing (5. Mark Gerrits), 12. Daan Bartels,14. Rens van Til, 15 David da Silva (20. Nick Tummers).