Heb je interesse om te gaan voetballen bij vv BES, dan volgt hier wat informatie:

Jeugdleden: Je begint bij een groep leeftijdgenoten op proef mee te trainen. Let wel, je bent dan nog geen lid van de KNVB. Na ongeveer een maand wordt in overleg met je ouders beslist of je echt gaat voetballen. Zodra er plaats is bij een team van jouw leeftijd, kun je daarbij aan de slag. De trainingen zijn op dinsdag en donderdagavond vanaf 18.30 uur. Kinderen beneden 6 jaar (mini’s genaamd) spelen nog geen competitie. Wel worden regelmatig wedstrijden tegen leeftijdgenoten van andere verenigingen in de omgeving van Borkel en Schaft gespeeld. Ook mag je meedoen aan andere activiteiten zoals Sinterklaas etc.

Voetbalkleding: Onze sponsorcommissie heeft diverse sponsoren bereidt gevonden om tenue’s voor de teams te sponsoren. Hierdoor zijn alle teams bij vv BES uitgerust met shirts, broeken en sokken in de clubkleuren rood en wit. Deze tenue’s worden door vrijwilligers van vv BES tegen een geringe vergoeding gewassen. Kleding voor de trainingsavonden dien je uiteraard wel zelf mee te brengen en uit te wassen.

Contributie: Deze bedraagt voor Senioren, zowel heren als dames: € 170,- per jaar. Leiders, trainers en kaderleden die actief voetballen krijgen een korting op hun contributie. Rustende leden betalen €50,- per jaar, daarnaast geldt dat rustende leden die actief zijn binnen de vereniging €20,- per jaar betalen.

Junioren (JO-12/13/14) € 120,5 per jaar en (JO-9/10/11) € 102,5 per jaar (. Pupillen (JO-6/7/8) € 67,50 per jaar . Kinderen jonger dan 5 jaar, zgn mini’s, betalen nog geen contributie. Deze worden aangemeld bij de KNVB zodra ze overgaan naar de Pupillen.

Wanneer je tijdens het seizoen lid wordt, betaal je een evenredig deel van de jaarcontributie, afgerond op één kwartaal. Wij verzoeken een ieder om de contributie te betalen door middel van “automatische incasso”. Hiervoor hoef je slechts je bankrekeningnummer door te geven aan de ledenadministrateur. Alle leden ontvangen eind april/begin mei een schrijven over de te betalen contributie voor het nieuwe seizoen.

Het opzeggen van het lidmaatschap dient te geschieden voor 31 mei. Dit i.v.m de competitie-indeling en de afdracht van contributie aan de KNVB. Overschrijvingen van en naar een nieuwe club dienen te geschieden voor 15 juni.

Spelerspas: Elke speler, senioren en jeugd, vanaf D-categorie (geboren voor 1 januari van het jaar waarin hij of zij 12 jaar wordt), moet beschikken over een spelerspas. Hiervoor dienen betreffende spelers bij de inschrijving een recente pasfoto in te leveren.

Wanneer je besluit om lid te worden van vv BES kun je hieronder doorlinken naar het inschrijvingsformulier. Voor personen van 16 jaar en ouder geld dat je zo spoedig mogelijk na je aanmelding een kopie van een geldig legitimatiebewijs bij de ledenadministrateur dient te bezorgen. Afgeven op het sportpark kan uiteraard ook.

Wij wensen je veel voetbalplezier toe bij vv BES!


Wil je jezelf aanmelden als lid van VV BES of wil je een wijziging doorvoeren?

Klik dan op onderstaand formulier:

Aanmelden als lid:
aanmeldformulier VV BES

Een wijziging doorvoeren:
wijziging lidmaatschap VV BES