Even voorstellen, de sportfysiotherapeuten van Fysio van Hoof:

Maartje van der Putten: Fysiotherapeut – bewegingsdeskundige – lerares lichamelijke opvoeding

Nancy Koolen – Schellekens: fysiotherapeut – sportfysiotherapeut

Peter Dommels: Sportfysiotherapeut i.o

Putte-Maartje-e1413369920963-150x150     foto-site-ns-groot-formaat-150x150     DSC0225-e1413370213283-150x150

collega’s:
Personal Trainer
-Niels de Brouwer
Fitcoaches
-Denise van den broek
-Ayla van Bruggen
-Iris Kamerbeek

Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid is een moderne, innovatieve praktijk met een duidelijke missie en een sterke visie: ’Excellent zijn in zorg’ staat centraal. Het dynamische team van (fysio)therapeuten biedt haar diensten aan vanuit vijf locaties/gemeenten: Dommelen, Valkenswaard, Westerhoven, Eersel en Riethoven. Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid heeft een team van ervaren en gespecialiseerde fysiotherapeuten en manueel therapeuten, waaronder sportfysiotherapeuten.

Samenwerking VV BES & Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid

Vorig seizoen zijn VV BES en Van Hoof centrum voor therapie & gezondheid een samenwerking aangegaan. Binnen deze samenwerking staat het sportspreekuur centraal. Het sportspreekuur is het vertrekpunt om de medische begeleiding voor VV BES goed vorm te geven.

Door de samenwerking bieden wij leden van BES de mogelijkheid om zo snel mogelijk duidelijkheid te krijgen over een blessure. Door een goede en snelle begeleiding hopen we dat spelers sneller hersteld zullen zijn en ze weer lekker hun hobby kunnen uitoefenen. Maak er dus ook zeker gebruik van!

Voor meer informatie zie de links naar het sportspreekuur. Van deze service kunnen spelers van VV BES gratis gebruik maken.