Hapert – BES uitslag: 3 – 2

Vandaag een wedstrijd die heel duidelijk opgedeeld werd in twee helften. Het eerste bedrijf waarin Hapert de bovenliggende partij was en het tweede bedrijf wat door BES werd gedicteerd. Over het geheel was er veel strijd waarbij er van beide zijden veel fout ging. Uiteindelijk was het Hapert dat 2 minuten voor tijd de overwinning wegkaapte en BES gedesillusioneerd achterliet.

Met name voor rust was het Brian Tijssen die middels zijn fraaie traptechniek ballen gevaarlijk voor het doel van Nick Tummers liet neerdalen, doch Nick leek onklopbaar. In de 37e minuut was het Thom Lauwers die linksachter Mark Balmer het nakijken gaf en een puntgave voorzet afleverde op Jordi Huybregts. Jordi weet met deze buitenkansjes wel raad en bracht de 1 – 0 op het scorebord. In de 44e minuut is het wederom Brian Tijssen die een schot loslaat welke via de lat over het doel verdwijnt. Na de pauze waarin niet gewisseld is laten de spelers van BES alle schroom van zich afvallen. Er wordt beter gecombineerd en meer naar voren gevoetbald. Toch is het Hapert dat in de 50e minuut toch bijna op 2 – 0 komt. Een door Yorik Hooijen geblokt schot op 40 m van het doel van BES gaat via een grote boog richting het doel van Nick Tummers. Nick kan de bal nog net tot corner verwerken. Deze corner wordt kort genomen op Brian Tijssen die met een diagonaal schot alsnog de 2 – 0 laat aantekenen. BES had haar antwoord meteen klaar. Met een aanval over links is het Robin Smets die de bal klaarlegt voor Bart Winters en Bart plaatst de bal in de uiterste kruising in het doel, 2 – 1. Hierna dringt BES steeds meer aan en creëert diverse kansen. In de 72e minuut is het Daan Bartels die met rechts een voorzet van de linkerkant loslaat welke door Bart Winters in dezelfde hoek van de 1e goal word gekopt 2 – 2. Hierna komt er nog meer druk op het doel van de goed keepende Jesper Storms, doch hij weet van geen wijken. Uiteindelijk is het Dave Koolen die in de 88e minuut onoplettendheid in de verdediging van BES weet uit te buiten en vrij voor doel zijn kwaliteiten laat zien en zo de eindstand van 3 -2 op het scorebord laat zetten. Zoals al vaker dit seizoen krijgen de spelers van BES na 90 minuten voetbal niet die beloning die het, gezien de strijdlust en het vertoonde voetbalspel, eigenlijk verdient.

 

Opstellingen:

Hapert: 1. Jesper Storms 2. Rik Verdonschot, 3. Mike Tijssen, 4. Yorik Hooijen, 5. Sander (12. Yorik van Veldhoven) , 6. Jordi Huybregts (11. Stefan Spooren), 7. Brian Tijssen, 8. Mauro van Houtum, 9. Dave Koolen, 10. Thom Lauwers, 15. Luuk Saris.

 

BES: 1. Nick Tummers, 4. Twan Bogers, 5. Mark Gerrits, 6. Jeroen Evers, 7. Mark Balmer, 8. Robin Smets, 9. Rick Schoofs (17. Twan v.d. Looij), 10. Maikel v.d. Honing, 11. Bart Winters, 12. Daan Bartels, 15 David da Silva (16. Rob Schellens).

Uitslagen BES:

Hapert 1 – BES 1:    3- 2

 

Programma BES:

Zondag 08 april.

10.30 uur      BES vr1 – Knegselse Boys vr1

10.30 uur      BES 3 – DVS 6

10.30 uur      BES 2 – PSV 3

14.00 uur:     BES 1 – DVG 1

Programma donderdag 12 april:

20.00 uur:     BES 1 – Dommelen 1