Hoogeloon – BES uitslag: 1-4

De uitslag van vandaag geeft de suggestie dat BES veruit de bovenliggende partij was doch schijn bedriegt toch wel een beetje. Wel hebben de spelers van BES vandaag wederom laten zien wat de intenties zijn: elke wedstrijd 3 punten halen, wat bij de spelers van Hoogeloon niet zichtbaar was. Ook voetballend was BES toch nog de betere en gevaarlijkere partij. Doelman Robert van de Palen heeft slecht 2 schoten op doel gekregen.

Reeds in de 5e minuut is het Maikel van de Honing die een schot los laat en rakelings over het doel van Twan Peters zeilt. BES blijft de bovenliggende partij en is regelmatig gevaarlijk door de snelle Bart Winters en de vandaag wederom ijverige Rick Schoofs, ondersteund door een actief middenveld en een gedegen verdediging. In de 19e minuut is het Bart Winters die de bal teruglegt op Rick Schoofs wiens inzet door Twan Peters tot corner wordt gewerkt. Deze corner, genomen door John v.d. Ven wordt door Rick Schoofs in het doel gewerkt, 0 – 1. In de 22e minuut sticht Hoogeloon enigszins gevaar door een kopbal van Niels Luyten die voorlangs het doel gaat. In de 42e minuut is het Bart Winters die door goed doorzetten 3 verdedigers en de doelman het nakijken geeft en de 0 – 2 laat aantekenen. Dit is ook de ruststand. In de rust wisselt Hoogeloon de geblesseerde Yannick Sol voor Luc Waterschoot. In de 51e minuut is het wederom Bart Winters die de 0 – 3 laat aantekenen door van uit een scherpe hoek verrassend op doel schiet en de doelman kansloos laat. Na 68 minuten spelen krijgt Hoogeloon een vrije trap te nemen van een afstand van 20 m recht voor doel. Het is Niels Luyten die de bal over de muur weet te krullen en doelman Robert van der Palen kansloos laat,

1 – 3. In de 72e minuut is het Maikel van de Honing die laat zien ook over een goede trap te beschikken, hij legt een vrije trap eveneens over de muur keurig in de korte hoek wat tevens de eindstand van 1 – 4 op het scorebord zet.

Na 90 minuten spelen fluit de goed leidende scheidsrechter G. de Pree voor het einde van de wedstrijd en kunnen de spelers nog even gaan genieten van het mooie voorjaarszonnetje.

Opstellingen:

Hoogeloon: 1.  Twan Peters, 5. Sam de Laat (12. Jorg Bolte), 6. Teun Ansems, 8. Yannick Sol (3. Luc Waterschoot), 9. Tom de Laat, 10. Luuk Teunissen ( Tom Michielse), 11. Frank Louwers, 13. Rik Michielse, 14. Niels Luyten, 15. Hans van der Heijden, 18. Frank Waterschoot,

BES: 1. Robert van der Palen, 2. Jeroen Evers, 3. Twan Bogers, 4. Sander van Kessel ( 13. Stijn Umans),  5. Ruud Maas, 6. Maikel van de Honing, 7. Mark Balmer, 8. John v.d .Ven, 9. Rick Schoofs (15. Mark Gerrits), 10. Bart Winters, 11. Robin Smets (14. Bjon de Krom).