Jurgen Pinckers nieuwe hoofdtrainer BES!

Het bestuur van vv BES is verheugd te kunnen meedelen dat Jurgen Pinckers (46) uit Valkenswaard met ingang van het volgende seizoen leiding komt geven aan de technische staf.

Met de komst van Jurgen is vv BES er in geslaagd om een trainer voor de selectie aan te stellen, die geheel aan de opgestelde profielschets voldoet: een jonge, enthousiaste trainer die uit de directe omgeving van Borkel en Schaft komt.

Jurgen heeft een lange en rijke ervaring in het amateurvoetbal opgebouwd, na een gedegen opleiding bij FC Eindhoven. Ook heeft Jurgen bij diverse verenigingen de keepers getraind en de A-junioren bij vv Terlo. Hij staat te popelen om op eigen benen te gaan staan en geheel verantwoordelijk te worden voor een selectieteam. Pinckers: “Het is een hele uitdaging om met een trainerscarrière te starten en een mooie stap om in Borkel en Schaft te beginnen. Ik kan niet wachten om de club nog beter te leren kennen, zowel de spelersgroep als het overige deel van de vereniging”. Jurgen gaat ook starten met de opleiding bij de KNVB tot trainer om zo het trainersvak nog meer eigen te maken.