Kom aanstaande zaterdag voetballen in het Philips Stadion!

Het Philips Stadion is op zaterdag 14 mei van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Op die dag zijn er vanwege de 125e verjaardag van Philips verschillende activiteiten op het veld, zoals voetbalspellen voor de jongsten onder leiding van PSV-trainers, penaltyschieten op jeugdkeepers van PSV, het meten van je sprongkracht, sprintsnelheid en schotkracht op het PSV FieldLab. De PSV FANstore is tevens aanwezig met een Voetbalschoenen Sale, die speciaal voor deze dag wordt opgetuigd.

Mega Schoenen Sale PSV FANstore
PSV FANstore is aanwezig op het bijzondere evenement. De winkel organiseert speciaal voor deze dag een ‘Mega schoenen Sale’ waarbij voetbalschoenen worden aangeboden tegen dumpprijzen! Voetbalschoenen zijn al verkrijgbaar vanaf € 25,-. Bezoek de grote tent naast de dug-outs, aan de rand van het veld in het Philips Stadion.

Op de foto met de kampioensschaal
Ook PSV Tours & Museum is aanwezig op het evenement. Speciaal voor deze dag, bieden zij de gelegenheid om gratis op de foto te gaan met de kampioensschaal! Ben je benieuwd naar de unieke ruimtes in het Philips stadion zoals bijvoorbeeld de kleedkamer? Meld je dan nu alvast hier (l http://www.psv.nl/psv/beleef-psv/stadiontour/tickets-bestellen.htm) aan voor de PSV Stadiontour voor een speciaal tarief op deze dag van €10,- per persoon. Ook voor het maken van een foto of het reserveren van een stadiontour kun je terecht bij de grote tent naast de dug-outs.

Ingang 20/21
De poorten van het Philips Stadion openen aan ingang 20 en 21, aan de oostzijde van het stadion. Iedereen die zelf eens op het veld waar normaal gesproken enkel Eredivisie- en UEFA Champions League-wedstrijden worden gespeeld, wil staan, is van harte welkom. De toegang is gratis.