Mooie opbrengst GVT voor Nieuwe Levenskracht

Zaterdag 6 augustus werd het Groot Valkenswaard Toernooi, waaraan Dommelen, sv Valkenswaard, De Valk en BES deelnemen, afgewerkt bij de voetbalvereniging BES in Borkel en Schaft. Eersteklasser De Valk wist het toernooi op haar naam te schrijven door tweemaal te winnen en eenmaal gelijk te spelen.

Naast het sportieve aspect had BES gekozen voor de Nieuwe Levenskracht als goede doel. Zij vieren dit jaar het 100-jarig bestaan en is een plaatselijke stichting  die zich inzet voor oudere en zieke mensen in de gemeente Valkenswaard met o.a. ontspanningsmiddagen – toneelavonden en financiële ondersteuning. De opbrengst van de loterij en entreeheffing, en bijdrage van alle vier de verenigingen kwam uit op €1100,50,-. Een mooi bedrag dat in goede handen komt! IMG_9532

De laatste twee edities van het Groot Valkenswaard Toernooi werden nog gewonnen door vv BES maar dit jaar kon de ploeg geen potten breken en werd het laatste. Het thuisspelende BES kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Dommelen en sv Valkenswaard en ging onderuit tegen  De Valk dat het toernooi op haar naam wist te schrijven.

In de laatste wedstrijd nam De Valk het op tegen Dommelen die op dat moment net zo veel punten had als De Valk maar een iets minder doelsaldo. De Valk had dus genoeg aan een gelijkspel maar ging gewoon voor de winst en won ook. Via een doelpunt van wederom Jorg van Galen wist de eersteklasser de derdeklasser te verslaan en zodoende het Groot Valkenswaard Toernooi te winnen. De tweede plaats ging dus naar Dommelen, de derde naar Valkenswaard.

Namens v.v. BES willen wij alle vrijwilligers bedanken die zich gedurende de dag hebben ingezet om tot een mooie en gezellige sportmiddag te komen. Volgend seizoen zal het Groot Valkenswaard Toernooi worden gehouden bij rkvv Dommelen.

Foto’s van deze dag zijn te vinden op onderstaande link:

https://www.facebook.com/vvbes/photos/?tab=album&album_id=1140639526008534