Ook van Hulsel kan BES niet winnen

26 maart 2016  Hulsel 1 – BES 1  Uitslag: 1-1

Op paaszaterdag werd de inhaalwedstrijd Hulsel 1 – BES 1 gespeeld. In de eerste helft waren de bessers het betere team en dit resulteerde in een 0-1 ruststand. Na de theepauze waren het de hulselnaren, die het spel in handen namen en daardoor een terechte 1-1 afdwongen.

BES begon goed aan de wedstrijd. In de 8e min had BES al op 0-1 kunnen komen. Spits Daan Bartels schoot buiten het bereik van de doelman op de paal. Enkele min later een uitstekende lange bal van Mathew Evers op Bart Winters. De voorzet van Bart was echter net te hoog om gevaar te stichten. In de 24e min was het wel raak. Na goed doorzetten van Daan Bartels wist hij met een droge schuiver de doelman van Hulsel te verschalken, 0-1. BES bleef de aanval zoeken, maar werd niet echt gevaarlijk. Hulsel kreeg de 1e kans in de wedstrijd pas op slag van rust. Uit een voorzet van Ruud Maas, schoot Tom Roest in het zijnet. Derhalve een terechte ruststand van 0-1.

Na de pauze kwam er een gedrevener Hulsel uit de kleedlokalen. Het werd in de 3e min al direct gevaarlijk. Na een overtreding van een BES verdediger op de rand van de 16m, schoot aanvoerder Stijn van Rooij in de handen van doelman, Stijn Habraken van BES. Enkele min later had BES op 0-2 moeten komen. Een voorzet van Ruud Nijssen werd door aanvoerder Maikel vd Honing gemist. Bij de 2e paal schoot Bart Winters in het zijnet. Hulsel bleef de aanval zoeken en dit resulteerde in de 33e min in de gelijkmaker. Bij een snelle uitval wist Ruud Maas de bal goed voor te zetten. Bij de 2e paal was het voor Daan Perry een koud kunstje om de bal binnen te tikken. BES ging op zoek naar wederom een voorsprong. Daan Bartels was het dichts bij een treffer. Zijn inzet werd echter door de doelman van Hulsel, Twan Sparidaens uitstekend gekeerd. BES mocht nog van geluk spreken dat het niet op achterstand kwam. 2 Min voor tijd mocht Ruud Maas namens Hulsel alleen op de doelman van BES af gaan. De doelman wist het doel echter goed te verkleinen en daarmee BES van een nederlaag te behoeden. Derhalve een terechte 1-1 eindstand.