Rabobank Clubkas Campagne 2016

Zoals jullie wellicht weten, start vanaf woensdag 13 april 2016 de stemperiode van de Rabo Clubkas Campagne.
Even in het kort voor de leden die niet weten waarvoor de Rabo Clubkas Campagne staat:Tijdens deze campagne mogen leden van Rabobank De Kempen hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting.

Ieder jaar wordt bepaald hoeveel geld er voor de Clubkas Campagne beschikbaar wordt gesteld. In 2016 is dit een bedrag van EUR 220.000. Nadat alle stemmen uitgebracht zijn, wordt het totaalbedrag gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen en wordt duidelijk wat de waarde per uitgebrachte stem is. Aan het bedrag dat de vereniging/stichting ontvangt, is geen minimum of maximum verbonden.

Even in het kort wat u moet doen:

Wanneer u lid bent van Rabobank de Kempen heeft u per post een stemcode ontvangen.

Ga naar [1]https://www.rabobank.nl/lokale-bank/de-kempen/ [2] en log in met uw code.

U kunt in de stemperiode van woensdag 13 april t/m zaterdag 30 april 2016 stemmen voor de vereniging die u een warm hart toedraagt. U mag 5 stemmen uit brengen, maximaal 2 keer op een vereniging in de Kempen. Dus 2 stemmen op v.v. BES zou mogen. Per stem op onze vereniging maakt Rabobank de Kempen een bedrag aan onze vereniging over.

Mogelijk kunnen we deze geldontvangsten van de Rabobank gebruiken om verschillende nieuwe projecten te realiseren op Sportpark de Brug.

Heb je vragen of lukt het stemmen niet? Neem contact op met de penningmeester van v.v. BES > Contact

Alvast bedankt en vergeet niet je stem uit te brengen!!
Met sportieve groet,Bestuur VV BES