Supportersbus naar Acht!

Beste leden + supporters van VV BES,

A.s zondag willen we graag met een supportersbus afreizen naar Acht in Eindhoven. Hier kan zoals eerder is aangekondigd mogelijk het 1e elftal kampioen worden.

Om iedereen de kans te geven om het 1e elftal te komen aanmoedigen heeft de club van 50 de kosten grotendeels van de bus op zich genomen waarvoor van ons als bestuur van VV BES hartelijk dank.

Het vertrek zal zijn zondagmiddag 14-05-2017 13.00 uur vanaf het sportpark “De Brug ” in Borkel en Schaft. Deze zal bij het kampioenschap van BES 1 terug afreizen naar het sportpark, streeftijd 18.00 uur. Zo kunnen we met grote getale het vaandelteam ontvangen om 18.45 uur op het sportpark.

Tussen 19.00 uur en 19.30 uur begint het officiële gedeelte in de kantine van VV BES. Hier zal tevens een eetgelegenheid bij aanwezig zijn.

Graag zouden we willen weten of je aanwezig bent i.v.m het bestellen van de Bus. Opa’s/Oma’s/Kennissen en vrienden kunnen zich tevens opgeven. Mocht het feest niet doorgaan, zullen we hoe dan ook een drankje nuttigen in de kantine.

U kunt zich opgeven tot woensdagavond 10-05-2017 via info@vvbes.nl en met hoeveel personen.

Tot zondag,

Het bestuur van VV BES